13 Ekim 2013 Pazar

Yerçekimi türkçe dublaj izle


Yerçekimi türkçe dublaj izle
Yerçekimi filminde ilk defa uzay görevinde olan çok akıllı bir tıp mühendisi rolünü Sandra Bullock, çok fazla tecrübeli ve artık emeklilik zamanı gelmiş bu onun son görevi olan Mat Kowalsky rolünü de George Clooney canlandırıyor. Yerçekimi izlerken göreceğimiz konu ise; İlk başlarda normal bir uzay görevi olan yolculukta çok fazla aksilik ve felaketlerin meydana gelmesi ile geldikleri uzay gemisi kullanılamayacak hale gelmiş, harap olmuş ve Stone ile Kowalsky koskoca boşlukta yanlış kalmışlardır. Uzayın derinliklerinde artık kendilerinden başka kimseler yoktur ve artık sadece birbirine dayanak olabilecek durumdadırlar. Yerçekimi belki onların tek kurtuluşudur ama o da uzay da yok denecek kadardır. Dünya ile de bağlantıları kesilmiştir. İçinde oldukları derin sessizlik onlara adeta Dünya’dan gelecek yardımın imkansız bir hal aldığını ve kurtarılma şanslarının kalmadığını fısıldamaktadır. İkili öyle çok korkmuşlardır ki hiç birşey düşünemez haldedirler ve bu korku ile son kalan oksijeni de tüketirler. Belki de asıl kurtuluş hep korkulan ve kurtulma şansı olmayan uzayın derinliğine inmektir.
Yerçekimi izle seçeneği (Orijinal ismi ile gravity izle) zor zamanlarda verilecek kararların bazen imkansızdan sizi kurtarabileceğini görebileceksiniz. Gravity tek parça izle (Yerçekimi tek parça izle) filmini HD olarak Yerçekimi alt yazılı izle (gravity alt yazılı izle) seçeneği ile sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Yerçekimi türkçe dublaj izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan Yerçekimi türkçe dublaj izle adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Gravity alt yazılı izle , Gravity full hd izle , gravity full izle , Gravity izle , Gravity tek parça izle , gravity türkçe dublaj izle , Gravity Türkçe dublajlı izle , Yer Çekimi 2013 izle , Yer Çekimi full izle , Yer Çekimi izle , Yer Çekimi tek parça izle , Yerçekimi 720p izle , Yerçekimi alt yazılı izle , Yerçekimi filmini izle , Yerçekimi full hd izle , Yerçekimi izle , Yerçekimi kesintisiz izle , Yerçekimi tek parça izle , Yerçekimi tek part izle , Yerçekimi türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , Bilim Kurgu Filmleri , En İyi 50 Film , Genel , Gerilim Filmleri , Türkçe Dublaj Filmler , Vizgondakiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder