9 Ekim 2013 Çarşamba

The Perks Of Being A Wallflower


The Perks Of Being A Wallflower
Charlie (Logan Lerman) liseye yeni başlamış olan içine kapanık ve sessiz bir çocuktur. Okuldaki acımasız ve aşağılayıcı ortamda var olamaya çalışan Charlie için, yeni tanışacağı Patrick ve Sam (Emma Watson) bir dönüm noktası olacaktır. Uyuşturucunun kol gezdiği bir ortamda, Charlie her şeye rağmen kendi değerlerini korumaya çalışır ve geleceğe umutla bakar.

Stephen Chbosky’nin bestseller romanından alınan ve senaristliğini de yaptığı film, Amerikan okullarındaki gençlik dramını ve saplantılarını objektif bir dille yansıtıyor. 8.1 gibi oldukça yüksek bir IMDB notuna sahip olan filmi enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler..

The Perks Of Being A Wallflower filminin oyuncuları Emma Watson , Johnny Simmons , Logan Lerman , Nina Dobrev , Paul Rudd, senaryosu Stephen Chbosky tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Stephen Chbosky yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan The Perks Of Being A Wallflower adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler Saksı Olmanın Faydaları 720p izle , Saksı Olmanın Faydaları hd izle , Saksı Olmanın Faydaları izle , Saksı Olmanın Faydaları türkçe dublaj izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , En İyi 50 Film , Genel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder