11 Ekim 2013 Cuma

İki Kafadar: Chinese Connection izle


İki Kafadar: Chinese Connection izle
Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'dan yüklü miktarda borç alan ikili, kurdukları yeni şirketlerinde Çin'den gelen cihazları satmaya başlarlar. Bir sene boyunca sattıkları hiçbir Çin malından kar edemez, dahası zarara uğrarlar. Şirket batmak üzeredir ve böyle giderse borçlarını da ödeyemeyeceklerdir. Yakınen tanıdıkları Mümtaz'ın bir teklifte bulunur ve onları Çin'den tablet ithal etmeye ikna eder. Çin'deki şirket sahibiyle anlaşmaya varılır ve ürünler gelmeye başlar. Başlangıçta her şey yolunda gibi görünürken, kısa bir süre içerisinde tabletlerle ilgili gizli bir gerçeğin var olduğu ortaya çıkar. Altan ve Şükrü, kurdukları bu şirketin yalnızca bir paravan şirket olduğunu ve bu paravanın arkasında Mümtaz'ın kirli işler çevirdiğini görürler. Şimdi hem tabletten şikayetçi olan müşteriler de dahil olmak üzere kaçmak zorunda oldukları tonla kişi vardır ve bu yolculuk zannettikleri kadar kolay olmayacaktır.
Gökhan Erkut'un yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda İlker Aksum, Gökçe Özyol, Murat Akkoyunlu ve Öykü Çelik gibi isimler bulunuyor.


İki Kafadar: Chinese Connection izle filminin oyuncuları , senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini yapmıştır.

Filmi izlemek için film izleme sitemiz olan İki Kafadar: Chinese Connection izle adresinden izleyebilirsiniz.

Filmle ilgili etiketler hd kült film izle , İki Kafadar: Chinese Connection 1080p izle , İki Kafadar: Chinese Connection 720p izle , İki Kafadar: Chinese Connection Filmini 720p izle , İki Kafadar: Chinese Connection Full HD izle , İki Kafadar: Chinese Connection izle, filmin kategorisi ise 2013 Filmleri , Aile Filmleri , En İyi 50 Film , Komedi Filmleri , Vizgondakiler , Yerli Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder